Køb din næste brugte bil ved Fredericia

Brugte biler i Fredericia

Brugtvognsforhandler ved Fredericia

Hos Au2Point i Børkop nær Fredericia finder du en brugtvognsforhandler med et stort udvalg af mærker og biltyper. Vi har fokus på dig som kunde. Dette indebærer kvalitetsfyldt service samt et stort udvalg af forskellige biler, så du kan være sikker på, at vi har noget til din smag og dine behov. Om du skal køre langt til jobbet hver dag eller bare bruge den til en smuttur en gang i mellem, så har vi bilen til dig. Kig gerne forbi og se, hvad vi tilbyder.→ Se alle biler

Vores udvalg af brugte biler

For at gøre dit næste bilkøb så effektivt og nemt som muligt, har vi sørget for at have mange forskellige biltyper. Har du brug for en stor varevogn, der har plads til alle dine ting, eller er du mere på udkig efter en lille bil til at manøvre rundt inde i byen? Uanset hvad er du garanteret at finde den rette transportmakker hos os.

Hvis du ikke selv er helt sikker på, hvad du leder efter, så kan vi også rådgive dig på baggrund af dine ønsker og behov, så du går herfra med en bil, der passer perfekt til dig. Vores fokus i forbindelse med salg af brugte biler ligger på dig som kunde, og din tilfredshed er vigtig for os. Derfor er du i trygge hænder hos os.

Salg af alle mærker

Vi forhandler blandt andre følgende bilmærker:

Med vores udvalg er du sikker på, at vi har en bil af dit favoritmærke. Uanset hvad du leder efter, er du altid velkommen til at komme forbi for at se, om vi har den helt rigtige bil til dig.→ Se alle biler

Brugte biler i god stand

Hvis du er interesseret i at købe din næste bil hos, kan du se vores udvalg af forskellige mærker og modeller på vores hjemmeside. Du kan også komme ned og besøge os. Få en prøvetur i din yndlingsbil for at se, om den er noget for dig. Handelen foregår efter dine behov, og vi gør derfor vores bedste for at yde den højeste service, så du er tilfreds, når du går herfra. 

En tryg handel

For at skabe tryghed hos dig, når du handler hos os, sørger vi for, at du får mulighed for at gennemgå bilen sammen med os. På den måde ved du præcis, hvilken stand din bil er i, når du skal ud og køre i den efterfølgende.

Vi rådgiver dig desuden, så du ikke er i tvivl om noget efter købet af din nye brugte bil. Det vigtigste for os, er at du føler dig tryg, når du handler brugte biler hos os. Ring gerne til os på telefon 60 70 40 00 og hør nærmere.